Αρχική > Υπηρεσιες > Προσωποποιημενα Sms

Προσωποποιημενα sms

Αποστολεας sms

Μπορείτε να βάλετε σαν αποστολέα του sms την επωνυμία σας έτσι ώστε ο πελάτης σας να γνωρίζει από ποιόν είναι το μήνυμα που λαμβάνει. Ο αποστολέας έχει μέγεθος μέχρι 11 λατινικούς χαρακτήρες.

Εσεις Γραφετε

Αγαπητέ κ. %ln% σας ενημερώσουμε ότι η ασφάλεια του αυτοκινήτου σας με αριθμό κυκλοφορίας %fd% λήγει σε 15 ημέρες.

Πιο Πριν εχετε φροντησει

 • Να υπαρχει επαφη στην ομαδα

  Για να δουλέψουν τα προσωποποιημένα sms θα πρέπει να έχετε αποθηκευμένη κάποια επαφή σε μία οποιαδήποτε ομάδα σας που να έχει σαν τηλέφωνο το τηλέφωνο του παραλήπτη

 • Να εχουν τιμες τα πεδια της επαφης

  Τα παιδία όνομα, επίθετο, πεδίο θα πρέπει να έχουν αποθηκευμένη την τιμή που θέλετε για την αντίστοιχη επαφή σας.

Τι βλεπει τελικα ο παραληπτης

Αποστολεας sms

Μπορείτε να βάλετε σαν αποστολέα του sms την επωνυμία σας έτσι ώστε ο πελάτης σας να γνωρίζει από ποιόν είναι το μήνυμα που λαμβάνει. Ο αποστολέας έχει μέγεθος μέχρι 11 λατινικούς χαρακτήρες.

Ο παραληπτης διαβαζει

Αγαπητέ κ. Παπασταύρου σας ενημερώσουμε ότι η ασφάλεια του αυτοκινήτου σας με αριθμό κυκλοφορίας ΗΗΒ 0951 λήγει σε 15 ημέρες.

Τι Συμβαινει

 • Πως δουλευει το συστημα

  Το σύστημά μας όταν δει το %fn%, το %ln% ή το %fd% μέσα στο κείμενο του sms που έχετε γράψει θα ψάξει να δει αν υπάρχει κάποια αποθηκευμένη επαφή στις επαφές σας με αυτό το τηλέφωνο και θα αντικαταστήσει: το %fn% με ότι είναι αποθηκευμένο στο πεδίο του Ονόματος, το %ln% με ότι είναι αποθηκευμένο στο πεδίο του Επιθέτου και με %fd% ότι είναι αποθηκευμένο στο 3ο Πεδίο της επαφής. Έτσι μπορείτε να στέλνετε sms μαζικά και ταυτόχρονα ο παραλήπτης να μην το αντιλαμβάνεται αλλά να νομίζει πως γράψατε το sms αποκλειστικά για αυτόν.

 • Υπαρχει καποιο επιπλεον κοστος;

  Δεν υπάρχει κάποιο επιπλέον κόστος για αυτήν την υπηρεσία. Η χρέωση είναι ίδια, απλά πρέπει να προσέχετε τους χαρακτήρες που θα έχει τελικά το μήνυμά σας μετά από την αντικατάσταση του ονόματος, του επιθέτου ή του πεδίου. Έτσι αν μετά την αντικατάσταση του ονόματος ένα μήνυμα έχει μήκος 165 χαρακτήρες θα χρεωθεί σαν 2 (long sms).

Συνοψιζοντας για τα προσωποποιημενα sms

 • Το %fn% γίνεται → Το όνομα που υπάρχει στην επαφή

  Tο %ln% γίνεται → Το επίθετο που υπάρχει στην επαφή

  Tο %fd% γίνεται → Το 3ο πεδίο που υπάρχει στην επαφή